Er du på udkig efter noget så spændende og dragende som et saltvandsakvarie? Så besøg saltiblodet.dk. Her finder du nyttig viden, anmeldelser samt tips og tricks til hjælpe dig igang med saltvandshobbyen.

Du finder f.eks. hjælp til køb af det nødvendige udstyr, hjælp til hvordan du vedligeholder akvariet og relevante anmeldelser af f.eks. all in one akvarier som Red Sea Reefer 170. Salt I Blodet laver også løbende relevante artikler om f.eks. du holder temperaturen stabil i sommervarmen, eller hvordan du slipper af med glasroser og andre uønskede “gæster”. Du finder lækre billeder af andre saltvandsakvarier, som kan både misunde og inspirere.

For år tilbage var et saltvandsakvarie både dyrt og besværligt at holde kørende. Heldigvis er det ikke sådan længere og idag kan alle få succes med hobbyen og til rimelige penge. Det er en ufatteligt spændende hobby. At eje et saltvandsakvarie er ligesom at have sin egen lille bid af paradis. Salt I Blodet hjælper dig igang gennem en nem og overskuelig guide så du har de bedste chancer for at få succes med dine kommende saltvandsfisk og koraller. Her finder du hjælp til at købe det rigtige akvarie, hvad du kan regne med det koster at starte op, hvordan du blander saltvand, hvordan du sikrer det rigtig flow og lys i akvariet og meget andet. Vi ses på saltiblodet.dk!

Adresse

Adresse:

Solhvervsvej 24, 2 mf

GPS:

56.1856529, 10.2069171

Telefon: