At hjælpe andre mennesker er noget som kan gøre en helt glad og give en, en god fornemmelse i maven. Især hvis dem man hjælper, måske er dårligere stillet end en selv er. Derfor er Save a Heart startet. Vi organiserer ture til lande der er mindre bemidlede end Danmark og derfor kan bruge en hver hånd de kan komme i nærheden af.

 

Save a Heart giver dig mulighed for at komme ned og lave noget frivilligt arbejde i udlandet der giver mening for nogle andre mennesker. Du er med til at give glæde til en masse andre mennesker og gøre deres liv bedre. Vi henvender os primært til unge under 30, men vi har også ældre folk med på vores ture.

 

Vi lægger stor vægt på sikkerhed. Derfor får du en dansk kontaktperson så der er mindre sandsynlighed for miskommunikation. Vi rejser også med jævne mellemrum ud til alle vores destinationer for at sikre os at alle vilkår er som de skal være og vi kan se vores samarbejdspartnere i øjnene. Vores nødtelefon er åben 24 timer i døgnet, så derfor har du altid en dansk kontakt du kan få fat på hvis der skulle være noget der er gået galt.

Adresse

Adresse:

Eckersbergsgade 17, Aarhus C

GPS:

56.15195079999999, 10.196121500000004

Telefon:

-