Hos ScandiHills Camping & Outdoor finder du et stort udvalg af camping- og fritidsudstyr til konkurrencedygtige priser. Vi har alt i tilbehør til campingvognen, autocamperen, teltturen, trekking og meget mere.

Vi har ligeledes et stort sortiment af gasapparater, der er praktiske på campingferien. Du finder alt fra gaskøleskabe og gaskomfurer til gasfittings, gasslanger og regulatorer,  og meget andet.

På hjemmesiden har vi bredt udvalg af komplette campingkøkkener og diverse tilbehørsartikler, som f.eks. service i melamin, brudsikre glas i polycarbonat. Til rejsen har vi ligeledes adskillige produkter, der gør turen mere behagelig og tryg i form af rejsepuder, flyflasker, tyverisikrede tasker fra Pacsafe og andre brugbare rejseartikler.

Er du på udkig efter et telt til campingferien, festival, osv., så finder du det også her. Vi har et stort udvalg af små og billige telte, store og luksuriøse telte til hele familien, og mange flere midt i mellem. Du finder bl.a. også strandtelte med UV-beskyttelse, tilbehør til telte, m.m..

Vores kunders tilfredshed er i højsædet, og derfor prioriterer vi den personlige og ærlige service højt. Har du derfor spørgsmål til vores produkter, service eller andet, så er vi klar i butikken i Gug, Aalborg eller på telefon og e-mail til at hjælpe dig.

Adresse

Adresse:

Gugvej 140

GPS:

57.015086018323, 9.9249864863241

Telefon:

-

Email:

-