Vil du gerne have hjælp til at få tjekket, om dit hjem er fyldt med PCB – og muligvis kan være sundhedsskadeligt at bo i. Rigtig mange boliger ligger inde med dette problem, og det er derfor vigtigt at man få tjekket, om det er et problem i netop ens eget hjem. Det er primært boliger fra 1950-1977 som er opført, eller renoveret i denne periode – som ligger inde med dette problem.

Hvem der kan hjælpe med dette, er virksomheden Sealing Group, som i mange år har være specialister inden for området. Sealing Group har i samarbejde med Teknologisk institut, udviklet et produkt, som dokumenteret kan afhjælpe forsegle det giftige stof i at sprede sig rundt i dit hjem.

Produktet hedder ProSeal PCB-forsegler, og som navnet også antyder, forsegler produktet din bolig, så du og familien får et endnu bedre, og et sundere indeklima.

Problemet finder naturligvis ikke kun sted i private boliger. Og i offentlige bygninger, og store lejlighedskomplekser, set et for stort indhold af PCB. Efterspørgslen efter denne forsegling er i dag stor, og rigtig mange boligejere har allerede i dag fået forseglet deres hjem med ProSeal PCB-forsegler.

Læs mere om PCB stoffet her, og bestil dit tjek netop i dag.

Adresse

Adresse:

Roholmsvej 8 2620 Albertslund

GPS:

55.6663459, 12.3610769

Telefon: