hjemmesiden Sengeguruen.dk kan du finde hjælp og vejledning til din næste seng, madras og diverse tilbehør til soveværelset.

Vi bruger omtrent 1/3 af vores liv i sengen. Derfor er søvnen et område, der er vigtigt at prioritere. Desværre er der mange danskere, der ikke får dette gjort.

Sengeguruen.dk søger at råde bod på den manglende prioritering af søvnen. Dette sker via lange, grundige artikler med gennemgange af de mest gængse produkter til soveværelset. Produkterne tæller bl.a. kontinentalsenge, dobbeltsenge, foldemadrasser, springmadrasser og dyner.

I hver artikel bliver du præsenteret for en række udvalgte produkter. Produkterne er udvalgt på baggrund af anbefalinger fra de danske forbrugere. Der er fuld transparens omkring dette på Sengeguruen.dk, hvor du således kan se, hvor mange stjerner de enkelte produkter har fået. Hermed kan du hurtigt og nemt få et indblik i, hvilke produkter de andre købere har været mest tilfredse med.

I øjeblikket (oktober 2019) er Sengeguruen.dk ikke blevet kommercialiseret. Grunden til dette er, at der har været fuld fokus på at skabe en hjemmeside med indhold, som brugerne vil kunne lide. For hvis først artiklerne skaber værdi for brugerne, skal de nok kunne tjene penge på sigt.

På sigt er planen, at der vil blive tilføjet reklamefinansiering på hjemmesiden. Således vil der eksempelvis bliver implementeret links, hvor der ydes en betaling per salg, der sker via et besøg hos Sengeguruen.dk… Ligesom der vil være links, hvor betalingen sker per klik. Ydermere er det en mulighed at producere eksempelvis e-bøger og andet informationsmateriale omkring søvn, som der kan tages betaling for.

Følg udviklingen på Sengeguruen.dk – Din vejleder til et veloplyst sengevalg.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-