Shophojgaard forhandler profiltøj og reklametøj til virksomheder der gerne vil sprede deres brands. Dette er shoppen, for chefen der gerne vil pleje det sunde arbejdsmiljø, og give de ansatte en firmagave. Shophojgaard har massere af inspiration til dine firmagave, det kan både være i forbindelse med en højtid, eller jubilæums gaver. Det er samtidig en god måde for dig der gerne vil sprede dit brand, igennem profiltøj som t-shirts, polo shirts, veste, jakker og skjorter. Dette er perfekte reklamegaver, man kan give til alle interne og eksterne kontakter.

Hvorfor give gaver?

Det kan have kæmpe store forskelle hvis man i en virksomhed vælger at give gaver. Først er der fordelen ved at sprede sit brand igennem logo på fx profiltøj. Men derudover er det en god måde at pleje forhold i virksomheden. Reklamegaver til samarbejdspartnere er med til at øge de forhold som virksomheden har til eventuelle partnere. Det kan også være reklamegaver kan være med til at opbygge nye partnere. Det er en god måde at skabe relationer imellem virksomheder.

Firmagaver til ansatte er perfekte måder at skabe en godt arbejdsmiljø. Nogle steder forventer de ansatte at få julegaver, og hvis de ikke får disse vil der opstå utilfredshed. Det kan også være en måde, hvorpå man skaber stoltehed blandt de ansatte. De vil gerne være en del af en virksomhed, der har ry for at passe på deres ansatte. Det kan give den en følelse af jobsikkerhed, og give dem en bedre arbejdsmoral.

Køb dine firmagaver eller reklamegaver lige her!

Adresse

Adresse:

Øster Skibelundvej 47a

GPS:

55.4455501, 9.1184679

Telefon: