Skiltex der er beliggende i Rødovre, er Danmarks førende inden for skilte, messeudstyr og display. Uanset om du repræsenterer en kæmpe virksomhed, der skal på de største messer med en masse udstyr, eller du har en lille butik der har brug for noget markedsføringsmaterialer i form af de klassiske A skilte, beachflag eller lignende, så kan du finde det her.

Der er mange fordele ved at købe det hos Skiltex. Blandt andet fordi du er sikker på at kvaliteten altid er i top, og udvalget er blandt de største i landet. Der er altid mere end 1400 forskellige produkter at vælge imellem, hvilket betyder at det er Danmarks største udbyder.

Skiltex har leveret løsninger til mere end 100 kommuner, udover en række af landets største virksomheder. De kommer igen, fordi de ved at uanset hvad de skal bruge, så kan de finde det hos Skiltex, og samtidig er priserne helt i bund, og du betaler ikke for meget.

Skiltex’ hotline sidder altid klar til at hjælpe dig i processen om at vælge hvilken løsning, der passer bedst til jer, eller hvad der er muligt. Skal du have produkter uden tryk, afsendes de samme dag, og specialbestillinger afsendes inden for ganske få dage. Bestiller du for mere end 1500 kroner er leveringen desuden gratis.

Adresse

Adresse:

Glerupvej 7C 2610 Rødovre

GPS:

55.6973275, 12.43535929999996

Telefon:
Web: