Skyum & Andersen er din køreskole i Ringsted. Selve køreskolen, Skyum & Andersen er en nyere køreskole i Ringsted og er resultatet af venskab mellem 2 meget erfarne kørelærer og køreskole indehavere, Henrik Skyum og Lis Andersen.

Henrik har være kørelærer siden 1986 og Lis siden 1992. De har arbejdet på forskellige køreskoler rundt omkring i landet. De har aldrig arbejdet sammen, men indtil fornyeligt har de sammen åbnet køreskolen Skyum & Andersen Aps.

Service og grundig teori

De 2 kørelærer har sammen mål for at drive køreskolen. De vil yde den bedste service, som du som elev vil få gavn, på baggrund af deres mange mange års erfaring. På køreskolen Skyum & Andersen er der allerede en lang række kørelærere tilknyttet, så der er ingen ventetid for dig som elev.
På baggrund af den høje service og grundige teoriundervisning, har køreskolen allerede nu en
lav dumpeprocent, kørelærerne garanterer at man er i trygge hænder.

Når tiden er inden til a tage bil kørekort, er det vigtigt at man vælger en køreskole som har tillid til. Det er en tid som mange har set frem til, så beslutningen om udvælgelsen af køreskole har en stor betydning. Ved Skyum & Andersen sikrer de, at du kommer til den første teorilektion, som også fungerer som introaften. På den måde har du mulighed for at se køreskolen og kørelærerne an, så du har mulighed for beslutte om det er noget for dig. Hvis man er i tvivl om forløbet er det også muligt at tage en forældre med første gang.

Udover det almindelige kategori b kørekort til bil, tilbyder Skyum & Andersen også trailerkørekort også kaldet B/E kørekort. Det er et tillægskørekort du kan tage til dit bil kørekort. Kontakt Skyum & Andersen og hør mere.

Adresse

Adresse:

Ringsted Station Jernbanevej 1, 4100 Ringsted

GPS:

55.4371296, 11.788374400000066