Sol og strand er blandt landets største inden for sommerhusudlejning i Danmark. Her kan du finde et stort udvalg af sommerhuse, i stort set alle områder af Danmark. Så uanset om du leder efter et sommerhus på Bornholm, på Fanø, på Samsø, i Blokhus eller noget helt helt femte, så kan du finde det her. Der er nemt at søge, og du indtaster blot alle de krav du har til et sommerhus, og så får du en liste over, hvad der er ledigt i den pågældende periode.

At tage i sommerhus bliver mere og mere populært og især sommerhuse på Bornholm er i meget høj kurs, så det handler om at være hurtig ude, hvis man vil være sikker på at få et.

Sommerhus på prisgaranti

Der findes mange udbydere at sommerhuse i Danmark, og man kan derfor godt blive nervøs for, om man kommer til at betale for meget. Det sker dog ikke, hvis man booker gennem Sol og Strand. De tilbyder nemlig som nogle af de få på markedet prisgaranti. Skulle i finde et sommerhus, inden for et døgn efter i har booket, billigere et andet sted, efter i har lejet hos Sol og Strand, kan dette beløb blive refunderet.

Adresse

Adresse:

Sol og Strand Ilsigvej 21 DK- 9492 Blokhus

GPS:

57.248011, 9.617650000000026

Telefon: