Soundstore XL er navnet på en dansk webshop, hvor du finder alt hvad hjertet begærer inden for instrumenter, udstyr og meget andet. Du finder alt fra guitarer, trommesæt og diverse blæseinstrumenter til pladespillere, DJ pulte og mikrofoner. Kort sagt, uanset i hvilken gren af musikken du bevæger dig i, så kan du finde lige det du skal bruge her.

Det er da heller ikke så mærkeligt, at de har det hele – SoundstoreXL.com er nemlig den største danskejede forhandler af professionelt lydudstyr, lysudstyr, sceneudstyr, studieudstyr og DJ udstyr der er på markedet. En anden ting du kan være sikker på, når du handler hos SoundstoreXL er, at du får det til den bedste pris. De har nemlig prismatch på deres varer og ikke kun på danske priser. De har prismatch på svenske, norske og tyske priser.

Fra tre store til størst

SoundstoreXL blev stiftet tilbage i 2011, da tre af markedet på det tidspunkt største butikker valgte at slå sig sammen og i fællesskab lave SoundstoreXL. Planen var præcis som resultatet er blevet, nemlig at have det største sortiment, bedste priser og bedste service.

Adresse

Adresse:

Norddigesvej 4, 8240 Risskov, Denmark

GPS:

56.2102703, 10.216450099999975

Telefon: