Sten-design er stiftet af Erik Skov Bertelsen i 2010 og drives i dag med udgangspunkt i Tarm, hvoraf man finder vores fysiske butik. Virksomheden tilbyder igennem dets webshop Danmarks største udvalg af natursen til hus og have. Vores ekspertise og know-how er funderet i over 13 års erfaring med branchen, hvilket stiller os i spidsen som nogle af de førende og mest kompetente specialister, når det kommer til professionel rådgivning indenfor stensorter, belægning, dekoration mm.

Vores forretningsfundament er baseret på en mangeårig passion, hvilket har udmundet i at vi i dag har egen import af højkvalitets natursten fra bl.a. Brasilien og flere Europa.

Vores sortiment spænder bredt over flere kategorier, såsom sten til belægningssten til indkørsel og terasse, klinker og fliser til indendørs og udendørs belægning, sten til sten- og skalmuring, dekorative sten til have, bede, gang og sti samt unikke og flotte dekorative sten til haven. Ligeledes tilbyder vi mange sorter og varianter af vores produkter, såsom forskellige farver, stentyper og størrelser.

Vi er særligt leveringsdygtige i følgende:

Vi kan byde tilbyde løsninger til privat såvel som erhverv, hvor vi er leveringsdygtig i større kvantum til bl.a. byggeprojekter og lignende, efter aftale.

Vi har butik i Jylland men også showroom på Sjælland hvor du er velkommen til at komme og besøge os, hvad end det er for at søge inspiration eller for at få et uforpligtende tilbud.

Adresse

Adresse:

Smedesvinget 6

GPS:

55.91444, 8.528424

Telefon: