Stofgiganten er en af de førende webshops på sit området, hvilket som navnet antyder er alt inden for stof til et hvert formål. Det er her du finder alt i metervarer, og her du kan finde alle typer af mønstre, farver og typer. Du kan finde alt fra kendte og elskede Disney motiver, hvis du skal sy til børnene, eller helt klassiske og ensfarvet stoffer. Du kan også stort set altid finde det med sæsonens mønstre, så når det er jul kan du finde med nisser og julemænd, mens det i påsken bugner med kaniner og påskeæg,

Der er rigtig mange, der tænker meget over, hvad deres krop skal i kontakt med, og ikke mindst hvad deres børns krop skal i kontakt med. Hos Stofgiganten du altid finde et bredt sortiment af økologiske metervarer, hvor der ikke er brugt de samme kemikalier i fremstillingen, som der normalvis er i helt almindelige stoffer.

Udover velour, silke, bomuld og alle andre tænkelige stoftyper, så kan du også finde alt inden for tilbehør i form af sytråd, snitmønstre, bånd og meget andet, og endvidere kan du også finde alt til hækling. Hvis du er ferm med hænderne og kan lide at hækle eller sy, kan du med andre ord finde alt hvad du skal bruge lige her.

Adresse

Adresse:

Snedkervej 17. 6710 Esbjerg V

GPS:

55.504481, 8.414199

Telefon: