Skandinavisk design nyder stor popularitet i disse år pga. dets klassiske og stilrene udtryk. I Espergærde ligger Stokværk, et bolig- og designhus, der har specialiseret sig i skandinavisk design i alle afskygninger. Vi fører varer i kategorierne bolig, tøj, sko, gaver og meget mere. Hvad enten du leder efter en varm plaid, et lækkert duftlys, et par nye sko eller en betænksom gave til ham/hende, så er Stokværk stedet.     

Vi er både en fysisk butik og en webshop. Butikken ligger i Espergærde Centret på Øster Torv 8, 3060 Espergærde, men vi betjener kunder fra hele landet via vores webshop. Ved køb for over 499 kr. leveres der fragtfrit. 

I vores butik, fysisk som webshop, forhandler vi et stort udvalg af forskellige brands fx Cozy Living, Second Female, Jane Kønig, Nicolas Vahé m.m. 

Vi vil gerne være med til at give inspiration, og derfor lægger vi stor vægt på de sociale medier. Like os på Facebook eller Instagram for at holde dig ajour med de nye tendenser inden for bolig, mode og livsstil. Du kan også skrive dig op til vores nyhedsbrev, så du er den første til at høre om nye produkter og særlige tilbud.

Vil du høre mere om Stokværk, er du velkommen til tage kontakt til os på telefon +45 22 93 30 60 eller via vores mail info@stokvaerk.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.    

https://www.stokvaerk.dk

Adresse

Adresse:

Øster Torv 8

GPS:

55.9945559, 12.5457956

Telefon: