Streetoffashion.dk er en dansk webshop, der forhandler moderigtigt tøj, sko og accessories til kvinder til yderst fornuftige priser. Her finder du tøjkategorier som overdele så som toppe, t-shirts og bluser, et stort udvalg af kjoler, bukser og jumpsuits. I skokategorien finder du både ballerinaer, sandaler lange eller korte støvler, bamsestøvler og sneakers. Under accessories finder du dameure og dametasker.

Der er moderigtigt tøj, sko og accessories til både helt unge, men også modne kvinder. Prisen kan alle være med på og kvaliteten af produkterne er i top.

Håndplukkede produkter

Moden skifter efter sæson, og derfor håndplukker Streetoffashion.dk hver sæson produkter fra bl.a. New York, London og Paris. På denne måde, kan du vide dig sikker på, at du finder de nyeste og hotteste trends på webshoppen. Webshoppen får mange forespørgsler på billige kjoler, og derfor ligger Streetoffashion.dk’s ekspertise i kategorien kjoler, hvor du finder underkategorier som festkjoler, blondekjoler, korte kjoler, sorte kjoler, lange kjoler og sommerkjoler. Streetoffashion.dk har ofte kun få antal af hvert produkt, da de lægger vægt på limited produktion og unikke styles, så du, som forbruger, ikke skal være nervøs for, om andre har den samme kjole som dig.

Streetoffashion.dk’s mission er at levere billigt modetøj til unge piger og modne kvinder, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Webshoppen stræber efter at levere forbrugernes ordre hurtigst muligt, og derfor sendes ordre inden for 1-2 hverdage med den valgte transportør. Som kunde modtager du en bekræftelse på din ordre og et trackingnummer, så du kan følge din ordre i processen med transporten fra lager til din hoveddør eller pakkeboks. Du har desuden altid mulighed for at få den rette vejledning eller svar på dine spørgsmål, ved at kontakte Streetoffashion.dk på e-mail. Alle mails vil blive besvaret inden for 24 timer.

Adresse

Adresse:

Toldbodgade 6 5000, Odense C

GPS:

55.402976, 10.369399

Telefon:

-