Alle kan have gavn af at bruge kompressions- og massagestøvler, men nogle sundhedstilfælde kan altså have meget brug for at komme igang med en kompressionsbehandling. I tilfælde hvor en patient lider af uro i benenen, smerter, diabetes eller andre ting, kan det være en nødvendighed at øge blodcirkulationen i benene.

Kompressionsbehandling har længe været brugt af hospitaler og professionelle sportsfolk. Flere og flere sportssokker bliver idag produceret som en form for kompressionssok, fordi det øger blodcirkulationen. Dette er gået for præstationen, men ikke mindst for at øge restitutionen.

Hos Sundeben.dk fokuseres der på at forbedre hverdagen for alle mennesker, men ikke mindst personer der er havnet i trælse sundhedstilstande der gør at de har mange smerter eller risiko for at få en blodprop. Sundeben.dk vil gerne levere en service i form af et produkt der kan gøre hverdagen mere smertefri, og ikke mindst øge livskvaliteten for personer der lider af stærke smerter. Sundeben.dk yder gerne rådgivning og vejledning til køb af produkter og rådgivning om brugen af produkterne, og hvad du som patient kan gøre udover brugen af kompressions- og massagestøvlen.

Du kan idag købe din massagestøvle på sundeben.dk, der er pt mulighed for at du kan afprøve støvlen, så du gratis kan tjekke om det har en effekt på dig, og om det er noget som du gider at benytte.

Adresse

Adresse:

Tirsbæk Søvej 115

GPS:

55.731010814681, 9.6224385038772

Telefon:

-