Superchargedshop.com er en dansk webshop som kan tilbyde tøj til fitness, crossfit, MMA og funktionel sport. De kan tilbyde et stort udvalg inde for træningstøj, som følger trenden herhjemme og især den internationale trend. Tøjet har et unikt design og har skræddersyet pasformer, så de sider optimalt på din krop, under træningen. Med tøj fra Superchargedshop.com vil du altid have det gode look, når du træner, du kan vælge imellem mange forskellige designs, som er lidt udfordrende, men vildt. Alt træningstøjet er af en god kvalitet, så du kan være sikker på at det holder til dine træningssessioner.

Føl dig godt tilpas

Det er som med tøj du bruger i din hverdag, hvis du kan lig det tøj, som du har på, så følger du dig også godt tilpas. Det samme gælder med dit træningstøj. Hvis du føler dig godt tilpas i dit træningstøj, kan du også komme til at yde mere. Du kan få en attitude som gør, at du kommer til at træne bedre og mere effektivt. Superchargedshop.com går ikke på kompromis med kvalitet og design. De vil tilbyde dig international brands, som adskiller sig på designet. Du skal have tøj som passer til din tilgang til træningen, kompromisløs.

Service

På siden kan du får fri fragt hvis du køber for mere end 500 kr. Der findes tøj til både mænd og kvinder og der er alt fra t-shirts hoodies til shorts og pants. Du får på siden 30 dages returret, så du kan nå at prøve størrelsen og pasformen. Har du nogle spørgsmål kan du altid tage kontakt til dem via. deres mail eller ringe til dem.

Adresse

Adresse:

Kongensgade 49 DK-5000 Odense C

GPS:

55.397285, 10.381036900000026

Telefon:
Email:

-