Mit navn er Anders, jeg er ejer af Svanel som er en lille snedker virksomhed. Vi elsker det gode håndværk og ønsker at lave nogle lækre håndlavede snedkermøbler. Undertegnede Anders er udlært møbelsnedker og har altid ønsket at arbejde med træ. Alle vores møbler er lavet med meget stor kærlighed til snedkerfaget.

Svanel består at Anders og Maja, vi er gift og har sammen to piger, og det er til dels pigernes skyld at Svanel det startede. Anders ønskede at skabe nogle lækre snedkermøbler til pigernes værelse deraf kom der flere møbler til verdenen og Anders fik så ideen til at grundlægge Svanel.

Svanel er en sammentrækning af Svanborg og Elkjær, Maja og Anders hedder Elkjær Svanborg til efternavn. Elkjær er Majas familie efternavn og Anders kommer med Svanborg og når man så halver de to navne og sætter dem sammen giver det Svanel.

Vi elsker møbler og indretning hjemme ved os, Anders er som nævnt møbelsnedker og Maja er uddannet grafiker og begge går vi meget op i indretning.

Så man må sige Svanel det er et fælles projekt omkring at skabe lækre håndlavede snedker møbler. Du kan se meget mere på vores hjemmeside hvis du ønsker at se vores møbler.

Adresse

Adresse:

Rønnealle 24, 6920

GPS:

55.992746601231794, 8.734049075157259

Telefon: