System Audio blev opstartet i 1984 af Ole Witthøft, hvor de i samme år introducerede deres første højttaler - en mindre kompakt højttaler med store lydevner. Den blev modtaget med stor ros fra omverdenen. Det har altid undret grundlæggeren, Ole, at konkurrencen inden for højttalere har haft fokus på de tekniske data og ikke lyden. 

I udviklingen af deres højttalere hos System Audio har lyden altid været essentiel. Kvaliteten ligger i lyden og i højttalerens egenskab til naturligt at blive en del af det rum, den skal indgå - ofte i stuen. 

Blandt deres sortiment finder du et bredt udvalg af højttalere der kan imødekomme ethvert behov og krav til en højttaler. De har blandt andet et flot udvalg af centerhøjttalere, gulvhøjttalere, aktive højtalere og  aktive trådløse højttalere - og også subwoofere er en del af sortimentet. 

I dag arbejder de fortsat på at udvikle deres højttalere, så de, ligesom nu, vil bibeholde deres gode lyd, have en god spredning af lyden og være lette at integrere med en hvilken som helst kvalitetsforstærker.  

Find deres store udvalg af højttalere på hjemmesiden system-audio.com. Ønsker du at kontakte dem, kan du kontakte dem telefonisk på 36 45 80 80 eller via mail til support@system-audio.com. 


System Audio A/S 
Klosterengen 137 L 
4000 Roskilde. Danmark
36 45 80 80

Adresse

Adresse:

Klosterengen 137 L

GPS:

55.653322, 12.105241999999976

Telefon: