Leder du efter en god tandlæge beliggende i Hovedstaden, som besidder kompetencerne til at sikre, at dine tænder vedbliver sunde? Hos Tandlæge Erik Strange har alle medarbejdere virkelig stor viden inden for feltet. Alle kunder kan derfor være sikre på, at de er i gode hænder, når de får tandbehandlinger i vores klinik.
Som en kvalitetssikring har vi sikret at, samtlige tandlægepatienter på vores website, kan læse, hvad andre tandlægepatienter har fortalt om vores tandklinik.
Vi følger selvfølgelig med i branchens udvikling. Det medfører, at vi eksempelvis tilbyder de mest professionelle behandlingsformer. Vores kompetente ansatte har virkelig bred viden inden for et bredt udvalg af alsidige behandlingstilbud, og vi tilbyder derfor alt fra regulære tjek til større indgreb – eksempelvis paradentosebehandling. Vi sætter uden undtagelse vores tandpatienter først. Det er derfor utrolig betydningsfuldt for os, at hver og en af vores patienter føler sig glade. Når du besøger vores stemningsfulde tandlægeklinik, beliggende i København, vil du fornemme, at der er en behagelig aura.
Sidder du med spørgsmål, eller er du usikker på, hvorvidt vores klinik kan behandle dine tænder, er vores venlige personale til hver en tid klar til at besvare dine spørgsmål.  


Tandlæge Erik Strange
Borups Alle 7
2200 København N
Telefon: 38346786‎

Adresse

Adresse:

Borups Alle 7, 2200 København N

GPS:

55.6893584, 12.539971599999944

Telefon:
Email:

-