Velkommen hos Tandlægehuset Køge

Leder du efter en skarp tandlæge i Køge? Hos Tandlægehuset Køge leverer de lokalområdets mest overbevisende arbejde. Virksomheden har tidligere ligeledes taget imod mange patienter fra området omkring Sjælland. Alle beskriver en fantastisk service, der er sjælden og skaber en utrolig flot tilfredshed blandt patienterne.

Få tandbehandlinger for alle

Firmaets indsigt i denne branche gør dem i stand til bl.a. at tilbyde arbejde i en enestående kvalitet. Virksomheden udfører bl.a. følgende serviceydelser:

Har du brug for kvalificeret vejledning, stiller firmaets medarbejderstab gerne deres lange erfaring som tandlægeer til rådighed for dig. Det er denne erfaring og indsigt, der bidrager til, at du, som kunde, altid ender med et resultat, der imødekommer alle dine krav.

Tag kontakt til din tandlæge i Køge nu

Ønsker du at vide nærmere angående Tandlægehuset Køge, kan du altid give et kald til 56 65 14 04. Du har også mulighed for at skrive en e-mail til info@koegetand.dk eller gå til virksomhedens web-side på https://koegetand.dk/. Deres patienter kan derudover regne med en hurtig og kompetent service fra selskabet, som er kendte for at være særdeles serviceorienterede.

Adresse

Adresse:

Bjerggade 7, 4600 Køge

GPS:

55.4584963, 12.1850332

Telefon:
Email:

-