Danmark er er af det lande, hvor der bliver solgt flest smartphones, og vi hyppigst udskifter dem med nyere modeller. Der bliver med andre ord solgt rigtige mange smartphones hver eneste dag. Telepristjek.dk er en dansk portal, hvor man altid kan finde de laveste priser og tilbud på mobil og abonnement. Der er nemlig meget stor forskel på, hvor meget  abonnementer koster, alt efter hvor man køber dem og ikke mindst hvad de skal indeholde.

Det forventes at der er flere hunderede tusinde danskere, der betaler langt mere for deres abonnementer, end de behøvede. Det er ikke fordi deres teleselskaber snyder dem, men ganske enkelt fordi de har valgt nogle abonnementer, der indeholder meget mere end de har behov for. Der er eksempelvis mange der betaler for fri tale, selvom de kun taler ganske få timer. Inden man beslutter sig for hvilket abonnement man skal have, kan det altså være en god ide at kigge på sit forbrug.

På Telepristjek kan man få en oversigt over priser, hvor man skal kan vælge om det er meget taletid, meget data eller noget helt tredje, man har brug for. På den måde er man sikker på, at man får det abonnement, man har brug for, uden at man betaler for det.

Udover diverse sammenligninger kan man også altid finde seneste nyt om nye modeller og lignende. Overvejer man at købe en ny telefon kan man altså også finde test og anmeldelser, inden man beslutter sig for om det er det rigtige.

Adresse

Adresse:

Uplandsgade 72 2300 København S, Sjælland

GPS:

55.66905850000001, 12.615505699999972

Telefon:
Email:

-