The praxis er din psykoterapi og parterapi i København. Klinikken tilbyder i øjeblikket terapi og parterapi til halv pris, da klinikken drives af Vicky Volder, som er 3. års familie- og psykoterapeut studerende.

Der kan være mange grunde til at gå i terapi. Mange mennesker vælger at få behandling for nogle problemer, som nedsætter deres livskvalitet eller skaber andre begrænsninger for dem. Andre går i psykoterapi for at få hjælp til personlig udvikling eller for at få afklaret personlinge spørgsmål. Vi alle kan have svære tidspunkter her i livet, og derfor kan psykoterapi, afhjælpe disse.

Formålet med at gå i behandling i psykoterapi, er generelt at hjælpe klienten til at få mere frihed i sit liv. Der er mange måde til at dette kan ske, f.eks. ved indlæring af nye færdigheder eller aflæring af dårlige vaner eller gamle problematiske mønstre. Ved at få indsigt i de mekanismer som driver os mennesker, kan man på sigt lægge sygdommen bag sig.

The praxix tilbyder ligeledes parterapi, for personer i en fastlåst situation, som gerne vil udvikle parforholdet i en positiv retning.Ved Thepraxis er et terapiforløb individuelt. Nogle har kun brug for et par konsultationer til at løse et aktuelt problem, mens andre har behov for et længere forløb.

The praxis ligger midt i København, mere præcist Amagertorv 14B, 4. sal, 1160 København K.

Adresse

Adresse:

Amagertorv 14B, 4. sal, 1160 København K

GPS:

55.6789798, 12.57833119999998

Telefon: