Der findes tusindvis af køreskoler i Danmark, og det kan derfor også være svært at beslutte sig for, hvilken en man skal vælge, hvis man vil være sikker på, at man kommer et sted hen, hvor undervisningen er god, og hvor man bliver klædt bedst muligt på til sit liv som billist. At lære at køre bil er en tillidssag, og det er vigtigt at man får en kørelærer, som man føler sig tryg ved, og som har de fornødne kompetencer og erfaring til at gøre én til en god billist.

Tip Top Trafik er en af landets ældste og førende køreskoler der tilbyder alle former for kørekort, så uanset om du skal have et kørekort til bil, kørekort til MC eller, trailer eller du skal generhverve af den eller anden grund, så kan du få styr på det hos Tip Top Trafik.

En af de store fordele ved Tip Top Trafik er, at de har landets største og ikke mindst mest fleksible teoriprogrammer, der gør det muligt at følge det selv med det mest vaskelige skema. Når du følger teoriundervisning hos Tip Top Trafik kan du nemlig følge undervisningen  på de 13 forskellige lokationer. Så hvis du ikke har mulighed for at deltage et sted, kan du blot tage den undervisningsgang et andet sted. Det betyder, at du aldrig behøver gå glip af undervisning selvom du skulle være forhindret.

Adresse

Adresse:

Hostrupsvej 2 – 6 1950 Frederiksberg C

GPS:

55.681794, 12.53503760000001

Telefon: