I Danmark er der stadig mange hundrede tusinde borgere der daglige ryger cigaretter. Det er dog en vane, der er på retur, hvilket ikke mindst skyldes mange forebyggende kampagner, og stram lovgivning på området, der gør at eksempelvis stort set alle arbejdspladser er røgfri. Det er samtidig meget få steder i det offentlige rum, hvor det er tilladt at tænde en cigaret og pulse løs.

Samtidig med at antallet af tobaksrygere er faldende, er der sket en stigning i antallet af personer der skifter tobakken ud med e-cigaretter og væsker. De er langt mindre skadelige, da de ikke indeholder de samme tilsætningsstoffer, og desuden kan fås helt uden nikotin. Samtidig er der et langt større udvalg inden for forskellige smage. Så uanset om du er til smagen af jordbær, vanilje, chokolade, mint eller noget helt femte så kan du få det.

Vape4you er blandt landets førende forhandlere af e-cigaretter og e-væsker. Det er her, du finder et af Danmarks største udvalg af forskellige smage til de bedste priser. Du kan samtidig være sikker på, at du får det til de bedste priser. Som en af de meget få webshops på markedet, så har Vape4You nemlig prisgaranti på deres varer. Skulle du mod forventning finde varen billigere et andet sted, så matcher de prisen.

Du kan derfor trygt handle på Vape4You med en viden om, at du ikke bliver snydt på hverken kvalitet eller pris.

Adresse

Adresse:

Gjerndrupvej 36, 9700 Brønderslev

GPS:

57.23847499999999, 9.990408000000002

Telefon: