EasyBill er et stykke forretningssoftware som drives af virksomheden Veroz. Veroz har 7 års erfaring med tidsregistrerings- og faktureringssystemer. Igennem den tid har de indamlet erfaringer fra egen og andres erhvervserfaringer. Denne erfaring har de så benyttet til at skabe EasyBill som er et nemt og sikkert onlinebaseret faktureringsværktøj og tidsregistreringssystem. Programmet indeholder flere forskellige funktioner som er designet til at gøre besværlige processer simple, så mindre virksomheder kan koncentrere sig om andre opgaver. Programmet hjælper blandt andet med tidsregistrering, produktsalg, fakturering, kundekartotek, elektronisk udsendelse af faktura, oversigt over indtægt og fakturering uden moms.

EasyBill har været længe undervejs, og der er udkommet flere ufærdige versioner henad vejen, men den endelige version udkom i 2011. Programmet har altså allerede eksisteret i 7 år, og har gjort livet nemmere for mange virksomheder. Programmet bliver løbende opdateret, så det stadigvæk er aktuelt den dag i dag. Man kan desuden selv vælge den fakturaskabelon som passer bedst til ens virksomhed.

Programmet kræver flere skrøbelige informationer fra ens virksomhed, og sikkerhed og fortrolighed er derfor en meget høj prioritet. Alle ens skrøbelige informationer er krypteret via en SSI-forbindelse, så ingen kan få fat i dem. Udover dette så sælger, lejer, bytter eller videregiver ikke de ikke ens oplysninger til andre.

 

 

Adresse

Adresse:

Rotterdam Alle 8 2791 Dragør

GPS:

55.592645, 12.577495099999965

Telefon:

-