Vindoro er en dansk webshop, hvor du kan handle både hvide og røde vine samt Rosé og Champagne.  På denne vinshop finder du et stort udvalg af forskellige vine fra forskellige producenter. Du finder vine som er lavet på gode og kendte kvalitetsdruer og fra kendte vinområder. Når du køber vin på denne shop, får du vin som uden tvivl er velsmagende og som kan nydes af selv dem, som ikke drikker så meget vin. Dette er en fordel hvis du skal have gæster på besøg til en lækker middag. De vil sætte pris på en god vin, som passer godt til maden.

Vin uden kompromis

Denne vinshop tager vinhandel absolut seriøst og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Alle vine er nøje udvalgt efter drue, område og årgang, alt sammen for at sikre den kvaliteten. Du kan som kunde altid regne med at de vine, som du kan finde på Vindoro, lever op til en høj standart og giver et godt udgangspunkt til middagen eller festen. Siden bliver jævnligt opdateret, så du altid får de mest spændene vine at vælge i mellem. På den måde skal du ikke bekymre dig om, hvilke vine der er værd at smage på eller at bruge til festerne, dette klare Vindoro for dig.

Hurtig og billig fragt

Vindoro er kortsagt din vinhandler, når du leder efter de gode kvalitetsvine, lige meget hvilket selskab du skal imponere. Når du bestiller vinen, går der ikke langtid, før at den er hjemme hos dig. Forsendelsen sker med GLS og der er derfor også billig fragt.

Adresse

Adresse:

Rugårdsvej 7,1 5000 Odense C

GPS:

55.399616495668, 10.376006829487

Telefon:

-