Velkommen hos VVS-installatør Kaj Hansen ApS

Søger du en yderst kompetent vvs installatør, der er meget kvalitetsbevidst? Hos VVS-installatør Kaj Hansen ApS er faglig rådgivning et nøgleord, hvilket blandt andet reflekteres i virksomhedens flotte resultater.

Velgjort vvs arbejde med mange års erfaring

Helt trygt kan du med fordel kontakte disse gode folk, såfremt du leder efter en partner i processen, som arbejder hårdt for at levere resultater i topkvalitet med udgangspunkt i stort erfaringsgrundlag. Iblandt VVS-installatør Kaj Hansen ApSs største kvaliteter er nemlig firmaets lange erfaring og brede kompetencegrundlag, der gør, at de kan lave arbejde i den bedste mulige kvalitet. De udfører både:

Leder du efter en kyndig vvs installatør – ring i dag

Vil du gerne vide mere om VVS-installatør Kaj Hansen ApSs tilbud til dig, er du velkommen til at tage en snak med virksomheden på telefon 75 81 57 44. De giver gerne et komplet uforpligtende tilbud, der imødekommer dine ønsker. Fra virksomhedens hjemby, Horsens, Vejle, kommer de til privat og erhverv i Jylland. Deres dygtige personale er behjælpelige med at yde sit bedste for dig.

Adresse

Adresse:

Bredballe Byvej, 3 7120 Vejle Øst

GPS:

55.7176692, 9.6116209

Telefon:
Web: