Hvis du leder efter et webbureau i Odense som kan tilbyde dig opsætning af en flot og professionel WordPress hjemmeside, så er Komplet Web ApS et oplagt valg. Vi har kunder i Odense, København, Aarhus, Aalborg og resten af Danmark.

Vi har fokus på at opsætte et flot webdesign som bliver produceret ud fra hver enkelt kundes ønske.

Hvis du skal bruge en hjemmeside som også kan tilføre muligheden for nye kunder til din virksomhed, så er et vigtigt fokus, at få opsat professionel og effektiv SEO. SEO står for Search Engine Optimization og kan oversættes til dansk til at være søgemaskineoptimering.
Effektiv SEO er at få gode, fyldige og informative tekster på hjemmesiden, som beskriver de vigtigste arbejdsområder. Derudover er der mange andre ting der spille ind for, at man kan få en effektiv SEO. En anden vigtig ting er intern linkbuilding og ekstern linkbuilding samt hastighedsoptimering af hjemmesiden.

En anden ting der også kan have indvirkning på søgeoptimeringen kan være Schema Markup. Schema Markup er en måde at fortælle søgemaskinerne, hvad hjemmesiden indeholder og hvad der er vigtigt på siden. Schema markeringer kan også tilføre de såkaldte rich snippets som f.eks. kan være anmeldelser / stjerne allerede på søgeresultatsiden (SERP). SERP står for Search Engine Result Page.

Hvis du ønsker et godt tilbud på en ny WordPress hjemmeside inklusiv hastighedsoptimering, tekstforfatning, hosting og support, så kontakt vores webbureau i Odense SØ på Fyn for et gratis og uforpligtende tilbud.

Adresse

Adresse:

Unsbjergvej 11

GPS:

55.366051, 10.4586279

Telefon: