Wood To You er en dansk webshop, der blev stiftet tilbage i 2014. Vi forhandler et stort udvalg af træprodukter til din boligindretning. Alle produkter er udført i kvalitetstræ, hvilket sikrer en lang holdbarhed. Vi forhandler både reoler, hylder, kommoder, havemøbler, knager og spiseborde i træ. Vi udvælger mindre brands, som fokuserer på at producere træprodukter med unikke designs i høj kvalitet. Det gælder producenter fra både Danmark, Finland, Tyskland og USA. Alle vores møbler og produkter er nøje udvalgte, så det kun er varer, som vi selv kunne finde på at have i vores hjem.

Vi går efter at levere en høj service, så vores kunder altid får den bedste vejledning. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis der er en vare, som du ikke kan finde på vores hjemmeside, er du også velkommen til at kontakte os. Vi har en masse samarbejdspartnere, som har et bredt udvalg af produkter, så vi helt sikkert kan finde noget, der falder i din smag.

Så næste gang du skal ud at købe nye møbler eller træprodukter, så tag et kig forbi Wood To You. Vores Webshop er altid åben, så du kan handle både hverdage og i weekenden. Vi glæder os til at handle med dig.

Adresse

Adresse:

2800 kongens lyngby

GPS:

55.7841732, 12.5113741

Telefon:
Email: