Hvis du altid har drømt om at se det rigtige Italien eller gerne vil se det igen, så kan du booke en feriebolig på You Go. Vi ved alle samme at når vi tager ud for at rejse, ser vi alle turiststederne, hvis vi booker os ind på et hotel. Det kan være rat, men det er ikke altid en unik oplevelse. Du kan få en mere unik, fuldendt og real oplevelse af, hvordan det rigtigt er at være i Italien med en feriebolig.

Ferieboliger

Hos You Go kan du leje ferieboliger af høj kvalitet i Italien. Du kan leje feriebolig i Piemonte, som ligger i det nordlige Italien. Her kan opleves bjerglandskaber, vine, aromatiske trøfler og gamle og meget charmerende villaer.  Du kan også leje bolig i Toscana hvor man kan opleve den gamle bondekultur, oliven- og vin marker, rustikke restauranter og de mere moderne restauranter. Du kan finde den perfekte feriebolig i Italien på siden ved, at søge efter hvilket område du kunne tænke dig, at rejse til, hvor mange personer der skal afsted og hvilken type bolig det skal være. Du kan vælge mellem Bed & breakfast, Villa, Lejlighed og eller Vingård/argiturismo.

Prisbevidste

Ferieboligerne findes i forskellige størrelser og med forskellige indkøbsmuligheder, køkken og madlavningsforhold, mulighed for at have kæledyr, aircondition og beliggenheder. You GO har boliger i alle prisklasser, lige fra den prisbevidste til det ekstravagante og luksuriøse. Der er noget for alle typer til alle budgetter. Kom tættere på det ægte Italien med en You Go feriebolig.

Adresse

Adresse:

Ørstedsgade 15 DK – 7100 Vejle

GPS:

55.7114465, 9.541365600000063

Telefon: