ZIGNS er virksomheden som kan hjælpe dig og din virksomhed med online markedsføring. ZIGNS er et bureau der kan hjælpe med at få styr på indhold og strategi på diverse medieplatforme. Missionen hos ZIGNS er at hjælpe virksomheder med at kommunikere klart og stærkt med nuværende eller potentielle kunder. I dag foregår mange virksomheders kommunikation på nettet, og derfor er det særligt vigtigt at skille sig ud og at kommunikere klart og tydeligt til kunderne.

Hvad kan ZIGNS hjælpe dig med?

ZIGNS kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver. De kan blandt andet hjælpe dig med at få lagt en digital strategi. Med en digital strategi er du sikret et samlet overblik over virksomhedens kommunikation på diverse medieplatforme. Den digitale strategi er med til at skabe nogle retningslinjer for, hvordan og hvornår jeres virksomhed skal agere på de forskellige medieplatforme. I forbindelse med udarbejdelse af den digitale strategi kigger I nærmere på jeres målgruppe, jeres ressourcer, hvor og hvornår I ønsker at eksekvere samt hvordan I skal måle jeres resultater.

Ud over hjælp til virksomhedens digitale strategi, kan ZIGNS også hjælpe din virksomhed med diverse former for tekstforfatning. I kan både få hjælp til hvordan I kan anvende storytelling, skrive pressemeddelelser, lave SEO-venlige tekster og så kan de hjælpe til, hvis I drømmer om at udgive en bog.

ZIGNS tilbyder også undervisning, både i form af eneundervisning og holdundervisning. Her kan I blandt andet få hjælp til at udarbejde jeres sociale medie-strategi, skabe content til jeres medieplatforme eller lære at bruge de populære Adobe-programmer InDesign eller Photoshop.

Uanset om din virksomhed mangler hjælp til jeres digitale strategi, til tekstforfatning eller andre kommunikative opgaver, står ZIGNS klar til at hjælpe jer.

Adresse

Adresse:

Møllevej 4, 5792 Årslev

GPS:

55.3166431, 10.5316325

Telefon:
Email: