Det perfekte business mandeværelse

Det perfekte business mandeværelse

Med frygt for at lyde diskriminerende, indleder jeg med sætningen ”Alle mænd har brug for et sted hvor man kan trække sig tilbage”. Ja med det mener jeg, at vi alle har brug for et frirum, hvor man kan være sig selv, uden kæresten kommer brasende ind. Det er vigtigt at have en base hvor man kan slappe af og være sig selv. Spørgsmålet er så bare, hvad der virker for dig. I det følgende vil jeg give mit bud på det perfekte mande-værelse.

Det handler om din stil

Det vigtigste er at skabe et rum hvor du kan føle dig afslappet og i et med dig selv, uden det skal lyde helt spirituelt. Du skal gi det dit eget præg, og hvordan gør man det? Ta et stykke papir og skriv ned hvad du forbinder med hygge. Og har du ting som du har arvet eller andet som har en stor affektionsværdi for det. Det kunne eks. være et flot maleri, du har fået af din onkel, eller en signeret plakat fra dit største musikidol. Det kunne også være at der skulle smides lidt maling på væggene for at peppe det hele lidt op. Vigtigst af alt er at det er et sted hvor du kan trække dig tilbage og slappe helt af.

Elektronik er ofte et hit

Mænd er voksne drenge, mere er der ikke at sige til det. Så med det mener jeg, at du skal finde netop det legetøj som du finder sjovt. Mange sværger til en Playstation med Fifa 2018. Ja og så er der den sidegevinst at man kan invitere vennerne forbi til en kold øl og en gang fodbold. Hvem har ikke drømt om at stå på scenen og spille på el-guitar, som Mark Knopfler fra Dire Straits. Så det måske en guitar du skal investere i. Det kunne også være at du havde lyst til at kigge nærmere på priser og tilbud på højtalere. Der er mange muligheder, så held og lykke med din lille mandehule.